2011. július 28., csütörtök

Chef de Partie

Chef de Partie:
Csak öt éve a piacon, alakult át, egy alkalommal legénysége Németország legnagyobb vendéglátó szakember, hogy a területén szálloda, vendéglátó üzlet, vendéglátás, kiállítás vagy rendezvény. Keresztül fiókhálózat és a szolgáltatásainkat a Nationwide. További bővítése ezt a pozíciót szeretnénk erősíteni a csapatunk.

Ezért keresünk barátságos és megbízható

Szakácsok / szakácsok,

Az megőrzése szintén magasabb terhelés egy hideg fejjel, és mutassa meg az ügyfelek és a vendégek jellegzetes szolgáltatás-menedzsment a figyelmet. Akár a fiatal séf, szakács vagy séf után, nálunk megtalálja különböző alkalmazásokat, és így mindig van még egy esélyt, hogy valami újat tanulni.

Hogy megfeleljen ezeknek a követelményeknek, akkor elvégezték a kulináris oktatás mellett is nagyon jó modor, és megszokta, hogy önállóan dolgozzanak.
Cserébe kínálunk mellett tisztességes bér kifizetését és a rugalmas munkahely, amely lehetővé teszi, hogy megszervezi az életed az Ön igényeinek időt.
Segít a tervezőcsoport bármikor szívesen.

Állásajánlatok kínálunk és környékén Münchenben, ahol a munkát alapvetően csak a bérek adókártya.

Ha már felkeltettük érdeklődését, kérjük alkalmazni a jelentős dokumentumok e-mailben (PDF formátumban) vagy postai úton.


idő személyzet GmbH
Pfeuferstr. 47, 81373 München, Németország

Telefon: +49 (0) 89 - 12 99 80 30
Fax: +49 (0) 89 - 12 99 80 33

E-mail: muenchen@timecrew.de
Internet: www.timecrew.de

Kapcsolat: Mr. Michael Acher Can