2011. július 26., kedd

Dán hívja Viszonteladókat keresünk! (Nem értékesítés!)

Dán hívja Viszonteladókat keresünk! (Nem értékesítés!)
9flats.com az online platform cseréjére vonatkozó magánlakásokban szerte a világon. A lakóhajó a párizsi, a design-lakás Londonban a kanapéra Berlinben. A sokoldalúsága 9flats.com megfelelő szállást minden ízlést és a költségvetést. Ez az innovatív jellegű szállás foglalás 9flats.com állítja egy új trend az utazási ipar. Mi gyorsan növekszik, és folyamatosan keresik az új, tehetséges és ambiciózus elmék.

A hívás ügynök, te vagy a felelős, hogy megszerezzék a helyi együttműködési partnere 9flats.com a holland és a szolgálatra. Ezen kívül tartalmazza a felvétel és felügyelete a helyi fotósok Ön felelőssége. Emellett a feladatok a következők:

 hangsúlyt Sales Representative
o kutatási partnerek, különösen az interneten.
o megszerzése az azonosított partnerek telefonon és e-mail
o támogatja az újonnan nyert Partnerek

Követelmények:
 Már szerzett némi tapasztalatot a kereskedelmi és marketing párbeszéd
 anyanyelvét dán. Ezen kívül beszél németül vagy angolul
 ha nagyon jó Office ismeretek (Excel, Word), és hogy otthon érezzék magukat az interneten
 Azt hiszed, értékesítés-orientált és szolgáltatás-orientáltság és a meggyőzés, hogy a
 Ön barátságos és jó szórakozást kommunikáció és szervezés

Részeként 9flats.com csapat dolgozik egy fiatal, nemzetközi csapat lapos hierarchiák és rövid döntést utak. Irodánk Berlin központjában bőven a kreatív ötletek és izgalmas projekt.
Ha szeretne hozzájárulni a sikerhez, és azt szeretnék megtapasztalni az egyedülálló úttörő szellemét 9flats.com, kérjük, küldje el a teljes alkalmazási dokumentumok a lehető legkorábbi kezdő időpontja és fizetési elvárások: recruiting@9flats.com.