2011. július 19., kedd

Mosoda segítők m / w H-P 7-12 óra (30 óra)

Mosoda segítők m / w H-P 7-12 óra (30 óra):
Keresünk a hazai munkavállalók w / w a szociális / ápolási eszközök (m / f) - no ideiglenes munka, szerződés közvetlenül a munkáltató.

Feladatai közé tartozik a lefolyó, és húzza a lapokat, a rétegek a Mr. és törölgette az ágyak ágykeretek. Munkahely gyakran egy idősek otthonában.
Korábbi tapasztalatok nem szükséges - képzés folyik.

A munkaidő egy 5 napos hét hétfő-péntek a 25-30 óra közötti időszakban 7-12,30 óra. Ezen kívül a hajlandóság két hétvégi műszakban havi adható. Az órabér a 7,10 €. Ha Ön is jellemző barátságos, képes kezelni a problémát az "ellátás" és a pontosság, alaposság, a magas felelősségérzet, megbízhatóság és optimista hozzáállás az élethez tartozik az ingatlan, akkor kérnék egy írásos rövid alkalmazás.

Ők fellebbezést az Ön számára?
Bízunk benne, hogy megkapták a részletes alkalmazási fényképes e-mailben (küldés alkalmazásában mappák Postally sajnos csak elküldeni egy lepecsételt borítékban vissza.) A tárgy "közüzemi dolgozók".

Fontos információ: A cég Cassiopeia kíséri összehozza álláskeresők és a munkaadók és a munkavállalók. Ők dolgoznak egy neves munkáltató vámjellegű fizetési és perspektíva. Nincs idő állásajánlat. Munka velünk a lehetséges jelölteket, vagy anélkül elhelyezést utalvány. FONTOS: Ha egy érvényes eredmény elhelyezése utalvány további költségeket, mint például a küldő alkalmazás anyag, egyéni kérelem képzés. Bízunk benne, hogy Önöket!

Cassiopeia - képzés, coaching, mediáció oHG álláskeresőknek
Mr. Hagemoser, Mühlenfeldstr. 15, 13467 Berlin
Tel 030-97607411 (9-12 óra)

mail@cassiopeia-jobs.de
www.cassiopeia-jobs.de
"Megtaláljuk a munkát, ami Önnek!"